Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 4002751 | 6948882415

Πολιτική Επιστροφών

Σε όλες τις παραγγελίες υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν εντός 10 ημερολογιακών ημέρων από την ημέρα παραλαβής του.

Είναι απαραίτητο πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία μαζι μας είτε τηλεφωνικά είτε με email.

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το παραλάβατε με το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που το συνοδεύουν.

Δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες επιστροφές σε είδη τα οποία δεν κρατούνται στο απόθεμα μας και έχουν γίνει ειδική παραγγελία για τον πελάτη.

Κάθε επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο κλπ)

Όταν η υπαιτιότητα είναι του πελάτη το κόστος μεταφορικών επιστροφής βαραίνει τον ίδιο.

Σε περίπτωση που η υπαιτιότητα είναι δική μας, το κόστος μεταφορικών επιστροφής βαραίνει την εταιρεία μας.

Το κόστος μεταφορικών της επιστροφής βαραίνει τον πελάτη εκτός αν έχει σταλεί διαφορετικό προϊόν από αυτό που επιλέξατε. Στην δεύτερη περίπτωση αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα επιστροφής και αποστολής του σωστού προϊόντος.

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται μόνο με την συνεργαζόμενη εταιρία courier η το πρακτορείο που θα σας υποδεικνύουμε εμείς.

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται από την εταιρεία μας συσκευασμένα σε άριστη κατάσταση και ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή. Μπορούν να ασφαλιστούν μόνο με εγγραφή απαίτηση του αγοραστή και με δικά του έξοδα.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα σας έρθουν σε παραβιασμένη η αλλοιωμένη συσκευασία δεν θα πρέπει να αποδεχτείτε την παραλαβή. Σε περίπτωση αποδοχής η εταιρεία μας δεν φέρει καμμιά ευθύνη αντικατάστασης.

Τα προϊόντα έχουν την εγγύηση καλής λειτουργίας που παρέχει το κάθε εργοστάσιο κατασκευής.

Σε περίπτωση τυχόν ελαττώματος θα πρέπει πριν από οποιαδήποτε επιστροφή να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας εντός 7 ημερών και να έχετε το παραστατικό αγοράς του προϊόντος και εφόσον το προϊόν ελεγθεί θα ενημερωθείτε για το αν είναι αποδεκτή.

Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνει αποδεκτή το προϊόν θα αντικατασταθεί χωρίς καμμιά επιπλέον επιβάρυνση από τον πελάτη.