Η ιστοσελίδα μας συνεχώς αναβαθμίζεται. Ζητούμε συγνώμη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις.

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier και πληρώνετε μόλις την παραλάβετε στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ και επιπλέον χρεώνεστε το κόστος μεταφοράς το οποίο υπολογίζεται με βάση το βάρος της παραγγελίας.

Στην περίπτωση που λόγω του όγκου του προϊόντος  το κόστος μεταφορικών είναι διαφορετικό από αυτό που αναφέρεται στην παραγγελία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την διαφορά πριν γίνει η αποστολή της.

Tο κόστος των μεταφορικών για δέματα έως 2kg είναι 2.80 €. Από εκεί και πάνω το κόστος αναπροσαρμόζεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας courier με την οποία γίνεται η αποστολή, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier) και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει τη παραγγελία του από το κοντινότερο σε αυτόν κατάστημα της ταχυμεταφορικής.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Κάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε με κατάθεση σε έναν από τους κάτωθι  λογαριασμούς  

ΑLPHA BANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 255/002002000501

ΙΒΑΝ: GR1101402550255002002000501

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΙΑΣΣΑΡΗΣ Α.Ε

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5034-076258-015

IBANGR86 0172 0340 0050 3407 6258 015

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΙΑΣΣΑΡΗΣ Α.Ε

Κατά την κατάθεση παρακαλούμε να μην ξεχάσετε να γράψετε στο πεδίο «αιτιολογία—παρατηρήσεις» του δικαιολογητικού κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας. 

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατό για την κατάθεση σας με τους εξής τρόπους, είτε στέλνοντας μας  το καταθετήριο  με fax στο 210 4313889 είτε ηλεκτρονικά στο email μας info@giassaris.gr.

Μόλις  μας ενημερώσετε για την κατάθεση θα σας στείλουμε την παραγγελία σας στην διεύθυνση της επιλογής σας.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας  χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημα μας, είτε ηλεκτρονικά. 

Αν η συναλλαγή γίνει ηλεκτρονικά, Αφού συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της Alpha bank όπου αφού εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας η αγορά θα ολοκληρωθεί. Οι κάρτες που υποστηρίζονται είναι οι Visa, MasterCard, Maestro και Αmerican Express.

Η ιστοσελίδα www.giassaris.gr δεν λαμβάνει γνώση για κανένα στοιχείο που εισάγετε στην Alpha bank πάρα μόνο ενημερώνεται για το αν η χρέωση της κάρτας ήταν επιτυχής η όχι.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς η μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να περάσετε να την παραλάβετε και να την πληρώσετε από το κατάστημα μας μέσα στις επόμενες 48 ώρες. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Λόγω αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας παρακαλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας για να 

ενημερώνεστε για την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων.


Giassaris © 2016 Γιασσαρης Α.Ε.

Developed HappyOnline